onsdag 24. september 2008

Surfeguder



19 sep te 24 sep. 08


Ja, d e i september me e, ikkje august så eg har trodd heilt te nå. Men d e kje så nøye, høsten her nere e varm nok. De siste dagene har gått med på å bli bedre kjent med idrettsklassen og til en hvis grad spansk klassen. En velkomstfest har blitt arrangert, og noen morsomme situasjoner har oppstått. Joakim går kanskje litt igjen her, men da han å ein annen i klassen greide å få bot for å nakenbade på nattestid av d lokale politiet, ja då må d nevnes. 300 kr kom den samlede boten på, og gikk nok utelukkende kun til tjenestemennene her nere. Samtidig skal d sies at det fårelå noen formidlende omstendigheter ved at noen jenter i klassen stakk av med klærne deres. Dette prøvde selvsagt Joakim å fortelle med armbevegelser, noe som ikkje gjorde politimennene blidere.

Ellers har undervisningen så smått begynt her nere. D vil si 2 timer surfing daglig. Etter å hatt en heller resultatløs økt på egenhånd i helgen, gikk d hele så mye bedre med litt instruksjon fra instruktører. Dette har medført at hele klassen har stått på brettet, med eller uten dytte kraft fra instruktørene. Og ja, d e fantastisk løye. Noe rusket vær gjør d litt vanskelig å padle ut til bølgene, og vi holder alle på å bygge opp nye muskelgrupper i armene og på ryggen. Men når vi først kommer ut og cruiser noe ustødig innover på brettet e d til de grader verd d.

En typisk dag her nede er egentlig ganske rolig. En står opp rundt 9, prøver å finne seg noe frokost, stort sett på resturant nede i sentrum. Deretter e d 2 timer surfing, før en igjen stikker til byen og finner seg noe å spise. Deretter ligger en på stranden, handler, spiller volleyball eller andre mer eller mindre artige ting. På kvelden får vi middag på hotellet, som gjerne bli fulgt opp av litt kortspill. Litt avhengig av formen e d enten en tur ned igjen til byen for å sitte der å kose seg, eller hoppe på rommet og se ei film eller lignende. Transport til og fra byen betaler vi 3 kr for, og foregår på baksete på en ca 30 år gammel moped. Ikke helt trygt, men er nok egentlig sikrere enn å gå langs veien, da fotgjengere i dette landet har laveste prioritet.

Hotellet her nede har nå fått nett, og vi vil være litt mer disponible for kontakt med moderlandet. Mobilnummer har eg og, den norske står på hele tiden, og er billigst å sende sms til for de som måtte føle trang for d. Ellers går d ann å ringe meg på +1 829 465 6606, som er mitt lokalenummer. Så skriv d ned Tiden her nede er for øvrig -6 fra norge.

Ingen kommentarer: