søndag 6. juli 2008

Fra høye hus til korn produksjon

5 July.

Dagen derpå. En heller rolig dag. Gode historier komme for ein dag. Erlend blei syklet hjem fra 10 th avenue 28 street, opp til hotellet, som låg på 51 street. Den sykkelturen tok sikkert en time, og Erlend var så fornøyd me servicen til sykkeldamen, at han doblet betalingen, fra 40 dollar til 80 dollar, nærmere 400 kr. Gitt vekk. En sen frokost ble inntatt, før vi, og 1000 andre bestemte oss for å ta apple store nærmere i øyesyn. At det var 500 selgere og inni det lillelokalet gjorde klaustrofobi følelsen fullkommen.

På kvelden gjekk me ner på carolines… ein komiklubb, etter ein øl va skepsisen for at me va di ”einaste” kvide på klubben drept. 2 timer sammenhengende latterkrampe, kun av brutt av ein pissepause men den blei utsatt så lenge at det gjorde vondt å pissa.. måtte gå som ringeren av notre dame på vei til dassen :D forresten så hetta hoved attracsjonen capone.. ørly prøvde å lura di andre ut på byen ittepå.. men siden eg hadde glømt id kortet blei d isje någe av d (tabbe sa Erlend suveren). alle va egentlig glade for d. me kom jem og fant ein lapp fra mangeren som sa at di isje kunne rydda rommet vårt fordi d va så rotete. Slik som det pleier med andre ord.

6 july.

Good bye New York, welcome to Lincon State Ilonoisses.

Itte follka i resepsjonen hadde scrolla seg gjennom alt me hadde kjøpt i minibaren (tog faktisk ein goe stund), og fått dem til å innse at vi ikke hadde kjøpt det, tok vi taxi til Jon F Kennedy for å fly til Chicago. Der ble vi ikke lenge, m eva nemlig på feil flyplass. (Tabbe, sa Håkon Suveren). Ein taxi til, og så va me på rektig flyplass, i god tid..

I Chicago møtte en Toyota Highlander oss. Litt uvisst hvilken motorvolum og ko mange gamp de har greid å stappe inn i den, men det står nå ein V6 i den, og har få problemer med å få oss opp i 80 miles på kort tid.

observasjoner og refleksjoner fra baksete så langt..

1 isje rart at krus kontroll blei oppfunne her

2 80 dollar for ein sykkeltur e mye selv om du e på fylla

3 new york e stort

4 kjøra motorsykkel uten hjelm m bandana e vinnar…

5 stemmen fra gpsen som sier recallibrating når me vell vitende kjører feil har blitt hetende miss Daisy

6 radiotips for svømmere: …don’t dive into the water if it is to shallow…

7 å feste suv en bak campingbilen ser isje heilt trygt ut.. (men flere gjør d)

8 lett å bli fartsblind

9 macceren e overalt

10 usedvanligt møye politi i dette landet.


Wrote by Hestness og Ørli.

Ingen kommentarer: